Mind Net

[CCNA 642-813 , 200-120] [ CCNA DUMP ] CCNA R&S 문제 번역 본문

IT Study/Network 자격증

[CCNA 642-813 , 200-120] [ CCNA DUMP ] CCNA R&S 문제 번역

sungchan41 2013. 9. 13. 20:22



[CCNA 642-813 , 200-120] [ CCNA DUMP ] CCNA R&S 문제 번역 (Q 1-16)


1) Which addresses are INCORRECTRY paired with their class?

알맞은 것끼리 짝지어지지 않은 것은?


A. 240 - 255 Class D

B. 240 - 255 Class E

C. 224 - 239 Class D

D. 224 - 239 Class E


Answer: AD


2) Which IP Address Class is INCORRECTLY paired with its range of network numbers?

IP 어드레스 클래스와 네트워크 범위가 알맞게 짝지어 지지 않은 것은?


A.Class A addresses include 192.0.0.0 through 223.255.255.0

B.Class A addresses include 1.0.0.0 through 126.0.0.0

C.Class B addresses include 128.0.0.0 through 191.255.0.0

D.Class C addresses include 192.0.0.0 through 223.255.255.0

E.Class D addresses include 224.0.0.0 through 239.255.255.0


Answer: A


3) Which IP Address Class can have 16 million subnets but support 254 hosts?

어떤 IP Address Class가 1600만 서브넷을 가지고 있고, 254개의 호스트를 지원할 수 있습니까?


A. Class C

B. Class A

C. Class B

D. Class D


Answer:A


4) Which IP Address Class can hace 64.000 subnets with 64.000 hosts per subnet?

64.000개의 서브넷을 가지고 각 서브넷 마다 64.000개의 호스트를 가진 클래스는 무슨 클래스인가?


A. Class B

B. Class A

C. Class C

D. Class D


Answer: A


5) There are two processes to pair MAC address with IP addresses. Which process finds an IP address from a MAC address?

IP 주소들과 맥 주소를 한 쌍으로 하는 2개의 과정이 있습니다. 어떤 과정이 맥 주소로부터 IP 주소를 발견할수 있을까요?


A. RARP

B. ARP

C. RIP

D. IGRP


Answer:A


6) When the router runs out of buffer space, this is called ___________.

라우터가 버퍼 공간을 다 써버리면 이를 ________ 라고 부른다.


A. Source Quench

B. Redirect

C. Information Request

D. Low Memory


Answer:A


7) Which protocol carries messages such as destination Unreachable, Time Exceeded, Parameter problem. Source Quench, Redirect, Echo, Echo Reply, Timestamp, Information Request. Information Reply, Address Request, and address Rely?

destination Unreachable, Time Exceeded..등등 어떤 프로토콜이 아래에 같은 메세지를 전달,전송 받느냐?


A. ICMP

B. UDP

C. TCP

D. TFTP

E. FTP


Answer : A


8) Two of the protocols that can be carried in the Protocol field of an IP packet are?

IP 패킷의 프로토콜 영역에서 전송할 수 있는 프로토콜 2개는?


A. TCP

B. UDP

C. FTP

D. TFTP


Answer: AB


9) Where would network testing be included in an IP packet?

Network testing은 IP 패킷에 어디에 포함된 것일까?


A. IP Options field

B. Identification field

C. Type of Service fild

D. Reservation field


Answer: A


10) What field tells the Internet layer how to handle an IP packet?

인터넷 Layer의 어떤 영역이 어떻게 IP 패킷을 다룰지 가르쳐주나요?


A. Type of Service

B. Identification

C. Flags

D. Frag Offset


Answer: A


11) Which fields of an IP packet provide for fragmentation of datagrams to allow differing MTUs in the internet?

인터넷에서 IP 패킷의 어떤 필드들이 다른 MTU들을 허락하기 위하여 데이트그램들의 분활 시켜줍니까?


A. Identification

B. Flasgs

C. Frag Offset

D. Type of Service

E. Total Length


Answer : ABC


12) Which processes does TCP. but not UDP, use?

어느것이 TCP가 하는 일입니까 UDP에서는 사용하지 않는것은요?


A. Windowing

B. Acknowledgements

C. Source port

D. Destination Port


Answer : AB


13) What is th UDP datagram format?

UDP 패킷의 datagram의 각 길이는?


A. Source port - 16 bits. Destination port - 16 bits, Length - 16 Bits, Checksum - 16 bit, Data

B.

C.

D.


Answer : A


14) What is the function of DDR on Cisco routers?

시스코 라우터에서 DDR의 기능은?


A. DDR is dial-on-demand routing. It provides a continuous LAN only connection

B. DDR is dial-on-demand routing. It provides routing foe high colume traffic.

C. DDR is dial-on-demand routing. It provides a continuous WAN connection.

D. DDR is dial-on-demand routing. It provides routing for low volume and periodic traffic.


Answer : D


15) what are the two types of access lists that can be configured on a Cisco router?

시스코 라우터에 설정할 수 있는 두가지 엑세스 리스트는 무엇인가?


A.Standard

B.Extended

C.Filtering

D.Packet


Answer: AB


16) When using access lists. what does a Cisco router check first?

엑세스 리스트 쓸때 시스코 라우터에서 제일 먼저 체크하는것은?


A. To see if the packet is routable or bridgeable

B. The destination address

C. The source address

D. The packet contents


Answer: A

0 Comments
댓글쓰기 폼